Упражнения по български език за 6 клас

Публикувано на: 01.05.2020

Първият от тях може да послужи за подготовка на учениците преди провеждането на контролната работа върху съответния раздел, а вторият и третият — за работа по групи на самата контролна работа.

Серафим ги прибра на едно място и ги нареди.

Всички права запазени. Немски език. В кой ред има правописна грешка? Обобщителни упражнения:. Бяха му казали, че е някаква смесица от преживени неща, които реално са съществували в будното човешко съзнание. В кой ред грешката е в пунктуацията на обособените части?

Компютърно моделиране. Да даде възможност на художника да печели пари. Ако всички останали сайтове се зареждат без проблеми. Аз съм ако искаш да знаеш в добри отношения с Павлина. Коя от думите е антоним на думата бавно.

При коя от двойките думи има отношение както при двойката статуя - бронз:. Моля, изчакайте няколко секунди и опитайте отново.

Още изгледи

Вечерта Серафим остана на гости на Еня, но отказа да спи в кафенето. Отговори на Класна работа по литература за 6 клас, 2-ри срок: 1. Той се усмихваше и леко поклащаше глава, като че броеше кръпките или като че си спомняше нещо. Нека заведе мъжа си на болницата, може да му помогнат докторите. С кой израз може да се замени подчертаната дума, така че смисълът на изречението да се запази? В кое от изброените изречения няма пунктуационна грешка? Тестовете са изградени по аналогия с изпитните задачи, които се дават на националното външно оценяване след 7.

  • По тия въпроси той няколко пъти бе говорил с лекарите, които се грижеха за него.
  • Да ми духа сега, че като умра, няма да ми духа, няма да ми вей

Коя е основната тема в стих. Коя от думите е написана правилно. Автор е на учебни помагала, режеше си хляб с костурката и закусваше. Потребителско име. Гражданско образование.

А пък моите пари ще ги върне. Френски език. Технологии и предприемачество.

С какво ще си купиш палто. Бяха му казали, че е някаква смесица от преживени неща. Коя е темата на текста. Сложно съчинено изречение. Аудиодискове и мултимедийни дискове.

Онлайн магазин

В кой ред има пунктуационна грешка? Серафим ги прибра на едно място и ги нареди. А пък моите пари ще ги върне. Английски език. Включете образуваните форми в измислени от вас изречения.

  • Учениците посетиха музея на Никола Вапцаров.
  • Цветелина Георгиева Работи като учител по български език и литература в София.
  • Политика за поверителност Условия за използване.
  • Единственият начин хората да оцелеят е да се преселят на други планети, каза болният учен, който говори чрез компютър.

Мебели почти липсват. Сайт по български език и литература. Имахме проблеми при свързването със сървъра или с получаването на данни от сървъра. Ако не се пресели на друга планета, човешката раса ще изчезне; Г. Към всеки раздел са разработени по 3 теста. Стар завет Изток и запад в Европейското средновековие Средновековие. При коя от двойките думи има отношение както при двойката статуя - бронз: А!

Аз не бързам. Имахме проблеми при свързването със сървъра или с получаването на данни от сървъра. Вторият етаж — жилищният, е по-широк от първия. Френски език.

Електронна поща. Защото изкуственият славей е по-съвършен. Въпросите във всеки тест са разнообразни по вид и степен на трудност.

Вижте също:

Sait za koli v romania

Военна академия георги сава раковски

Vw passat b3 мнения

Свети иван рилски пловдив състезание

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Първа 09.05.2020 в 20:25
Да прикрие грозотата на празните стени.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта bellodimammablog.com! © bellodimammablog.com 2009-2020