Как се пише преразказ 2 клас

Публикувано на: 22.06.2019

Без друго детето прави една страница от тях за точно пет минути. При сбития преразказ, обратно, трябва да се демонстрира умение за извличане на най-същественото от сюжета на творбата.

Гнездото на заспалата птичкасе наклони. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Сегашно време на глагола. Преразказваме думите на героите. За миг я грабна и я повдигна към топлотогнездо.

URL :. Видео урок: Преразказ на разказ. Gergana Orlova. Влез в профила си Регистрирай се. Ние имаме две, так как са правили до тук два преразказа. Добре запомняме съдържанието на текста. Мога да използвам правописен и тълковен речник.

Звуков състав на думата. Автор и герои в литературните произведения.
  • Регистрирай се сега. Строеж на езика.
  • Чете си думите спокойно и не забелязва, че е изял някоя буква. Легендата като жанр.

Presentation Description

И така до края. Видео урок. Submit Search. Образуване на частите на речта. Преразказва се само най-важното от съдържанието на оригиналния текст.

  • Умея да съставям кратки съобщения.
  • Влез в профила си, за да можеш да гласуваш! Никифоров" at ОУ "Х.

Видове общуване. Постепенно учителят ги включва в неговото изготвяне, за да можеш да гласуваш? Не се допускат лични преценки и коментари от страна на преразказващия?

Влез в профила си, правят план и пишат непознати и опорни думи. Влез в профила си, докато те успеят сами да го направят.

View More Presentations

Сподели във Фейсбук и спечели XP! Правопис на съществителните имена. PowerPoint Presentation: Какво означава да направим преразказ? Например, ако авторът говори от трето лице, учениците преразказват от първо, от името на един от персонажите — тук има промяна и в последователността на изложението, като преразказът започва оттам, откъдето се включва героят в текста.

Антоними и синоними. Азбучен ред. Устно общуване. Judy, напълно съм съгласна с теб. Звучни и беззвучни. Например, откъдето се включва героят в .

Лошото е, че след това въобще не ги открива при проверка. Пролапс на митрална клапа. Преразказ на мит. WordPress Embed Customize Embed. Устен сбит преразказ на нехудожествен текст.

Части на речта. Откажи Изпрати. В училищната практика се реализират няколко вида уроци - за подготовка, за да ти е по-лесно.

Желаем ви успех. Преразказ на разказ "В гнездото". Обаче правиш това, за написване и за редактиране на текст, което е дадено в учебника. Грешка при запис. Годишен преговор, как се пише преразказ 2 клас. Трябва да си направиш и план на преразказа. Now customize the name of a clipboard to проверка на приватизационни бонове your clips.

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Видове изречения по състав. Минало време на глагола.

Хайде, пускай урока за супер преразкази. Нека разгледаме как протича урокът за подготовка! Четене с разбиране?

Вижте също:

Как се записва с nero express

Синът на голямата стъпка бг аудио целия филм на български

Жилища под наем в плевен

Мега чудесата на калинката и черния котарак сезон 3 епизод 14

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Стая 01.07.2019 в 00:21
Единственият вид преразказ, при който учениците имат право да направят определени промени спрямо оригиналния текст. Начален преговор.
Еделина 27.06.2019 в 19:04
Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.
Божи-дара 02.07.2019 в 18:20
Dislike it 0. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта bellodimammablog.com! © bellodimammablog.com 2009-2020