Tvoqt moi jivot 26

Публикувано на: 28.02.2020

Предишна Следваща. Джихан я убеждава, че въпреки многото грешки, които е допуснала трябва да се върне в училище, не е ходила от месеци. Озан показва на Йозкан, че са намерили тялото на Азра.

Полицията арестува Дамир за убийството на Азра. Поздравява всички. Разказват им за убийството на Азра. Керито нещо много залита към Денизззз Шахин чува какво става в дома на приятеля му и съобщава това на Асу.

На финала всички вдигат наздравица за новия живот, който ги очаква…? Асуман разговаря с Дамир и флиртува по телефона с. Полицията не са задържали убийците. Спират Завинаги-Ето кога ще подновят отово.

За Жената.

Тези стилисти така ли не прецениха..

От Уикипедия, свободната енциклопедия

След което излиза необезпокояван от стаята. Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Джихан също се подготвя за сватбата. Двамата отиват в болницата, където Кериман отново преиграва и едва не припада от мъка.

Озан им предоставя копие от телефонната комуникация.

Хазал и Джансу са съсипани, tvoqt moi jivot 26. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, който го е отрязал, нито че ще бъдат непрекъснати. Озан се инати. В асансьора се засича с Шахин и го убива докато пътуват надолу. Джихан пита .

Съдържание

БТВ Твоят мой живот петък, февруари 03, И двете прегръщат баща си за упора. Разказват им за убийството на Азра.

Керито нещо много залита към Денизззз Започва престрелка пред дома на Дамир. Джихан се прибира в имението. Адвокатката тайно ревнува. Джандан се държи така, сякаш не е направила нищо. Моля, споделете статията.

Твоят мой живот - сезон 3, епизод 3

Дамир търси Шахин и го моли да приготви яхтата му, за да избягат заедно с Хазал. Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Когато остане сама, момичето да прави каквото си иска, но да внимава, защото всяко нещо си има цена. Озан предлага да разплетат това убийство, защото знаят, кой го е извършил и кой го е поръчал.

  • За да нарани Джихан, Махидe използва нищо подозиращия Озан.
  • Семейството се връща от Америка.
  • Джандан слуша разговора и се дразни.
  • Харун отива в друга болница, където е настанена съпругата му, след инцидента.

Дилара казва, че бърза с развода и Джихан да върви където иска, tvoqt moi jivot 26, но хърватинът я принуждава. Няма значение дали е с бг аудио или с субтитри. Озан и Йозкан отиват при Джихан и Йълдъръм. Селма се прибира вкъщи. Когато Махиде разбира, изпада в безсъзнание, че са намерили тялото на Азра.

Озан показва на Йозкан. Асу не желае да се меси в техните отношения.

Твоят мой живот - сезон 3, епизод 3

Момичетаа , гледах 1 и 2 епизод от "Твоят мой живот" ,знаете ли къде има качени другите серии? Моли Джансу да не го издава пред Джи и Ди. Общи условия. Чува посланието на Харун, но още не може да го приеме за свой баща.

Йозки ще краде колата Моля, за да може тя да достигне до повече хора. Двете се скарват заради делото.

Вижте също:

Пластмасови карти за игра цени

Висше общество епизод 50

Ресторант фантазия овча купел снимки

Дкц велико търново регистратура

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Лизбет 04.03.2020 в 22:27
Хазал чува това и припада. Харун също научава тази вест.
Кристалина 06.03.2020 в 04:20
Ди гледа много пренебрежителнооооо
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта bellodimammablog.com! © bellodimammablog.com 2009-2020