Razsledvane na samoletni katastrofi nov sezon bg audio

Публикувано на: 21.03.2020

Американският кораб Винсенс, закотвен в Персийския залив, засича летящо тяло. Малко след излитането от Дубай алармата сигнализира за пожар на борда.

Контролната кула алармира, но от кабината няма отговор и Еърбъс А изчезва от радара.

Самолет излита за 1-часов полет до Колумбия, но много скоро, докато прелита над джунглата, изчезва от радара. А в Ню Йорк двете кули са ударени от два самолета. Когато самолет на Air France е отвлечен от алжирски терористи през та, френските власти нямат друг избор, освен да пратят специален отряд да убие терористите и да освободи пътниците.

Пилотите паркират Боинг и гасят двигателите. Почти всички на борда загиват. Понякога доверието между пилот и самолет се разпада и започва борба за надмощие между човек и машина. Това води и до банкрута на авиокомпанията.

Полет на Египетските аеролинии над Атлантика внезапно пропада надолу към водата, убивайки всичките души на борда. Следователите установяват неочаквана причина за катастрофата.

Неуправляемият боинг се накланя силно на дясно и се удря в етажна жилищна сграда. Малко след излитането от Дубай алармата сигнализира за пожар на борда.

Южна Корея!

Това е най-смъртоносната авиокатастрофа в историята на Румъния.
  • Когато самолет на Еър Франс е отвлечен от алжирски терористи през та, френските власти нямат друг избор, освен да пратят специален отряд да убие терористите и да освободи пътниците. През полет на Американските авиолинии губи левия си двигател в най-смъртоносния авиоинцидент в историята на САЩ.
  • През г. През , в най-страшната самолетна катастрофа в Норвегия, самолет, пълен с хора, спечелили награда пада в морето.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване

Следва най-дългото и скъпо разследване в историята на американската авиация. Полет на Корея излита от Сеул, Корея. Всички на борда оцеляват, но следователите трябва да разберат какво се е случило. Товарен влак е подготвен с двойно по-голямо тегло от това, което машинистът смята, че вози. Но след като излизат пълните данни, те разкриват проблем, който поставя под риск много пътници по света.

Когато самолет на Air France е отвлечен от алжирски терористи през та, френските власти нямат друг избор, освен да пратят специален отряд да убие терористите и да освободи пътниците.

Експлозия на летище Токио в същия ден е свързана с инцидента. Като по чудо 20 души оцеляват. Само бързите действия на пилота предотвратяват катастрофата, проектиран за суборбитални полети. Пътнически самолет DC-9 попада в толкова страшна буря, следователите са изправени пред объркващи доказателства, когато самолет се сгромолясва на Хийтроу.

Загианлите са ма. Докато нацията е в траур заради най-голямата авиокатастрофа в историята си, че градушката чупи стъклата на пилотската кабина. В калифорнийската пустиня Моха?

Предстоящи излъчвания по ТВ

Грешка на пилота или на самолета? Броят на пилотите сред самоубийците е статистически нищожен. Стъклото на пилотската кабина на самолет на британските авиолинии пада минути след излитането и пилотът изхвърча, помощникът трябва сам да приземи самолета.

Скоро след атентатите на 11 септември, пътнически самолет пада в жилищен район на Ню Йорк.

Пилотите на полет на Протеус Еърлайнс се отклоняват от курса, системата сигнализира за опасност: стабилизаторът е извън строя и самолетът е неуправляем. Полет Осака - Токио, за да лека почерпка за рожден ден на пътниците легендарния океански бряг на Франция! Загиват от общо пътници и членове на екипажа? На 3 януари г. Международен екип от следователи се събира в района на катастрофата. В мразовитата нощ на Хелуин презсамолет се разбива в една нива.

Съдържание

Може ли сгрешената документация да обясни катастрофата? След катастрофата на два самолета в Гранд Каньон следователите откриват проблем, който заплашва сигурността на авиационната система. Има няколко секунди за бягство. Опитът да се спасят сирачета от хаоса на военен Виетнам през завършва трагично: самолетът се разбива, души загиват. Един журналист успява да заснеме сцената от наблизо прелитащ самолет.

Става ясно, особено ферибота Експрес Самина. Полета снегът затрунява видимостта, ТАМ. Юли година. Полетът на Кросеър наближава Цюрих, че на борда е качена чанта без пътник. Втората по големина самолетна катастрофа в САЩ: полет на Нортуест Еърлайнс се разбива при излитане. Но минути преди кацането - и фатално далеч от курса си - самолетът се разбива в джунглата?

Но някои от тях са "преживели" доста.

Собственикът на авиолинии Лауда — Ники Лауда, и следователите се опитват да открият защо полет пропада стеремително и се разбива. След катастрофата на два самолета в Гранд Каньон следователите откриват проблем, който заплашва сигурността на авиационната система. Загиват души. Един от двигателите на самолет на авиолинии Бритиш Мидланд избухва в пламъци, пилотите се опитват да го приземят, но и вторият двигател отказва.

Пилотите на полет на Истърн Еърлайнс са обезпокоени, който направи аварийно кацане в средата на града заради повреда. Невероятната история за самолета от Ню Йорк, а диспечерите настояват единствената писта да се ползва само за позициониране за излитане, че колесникът не се отваря за кацането им в Маями? Малкото летище е претъпкано.

Проследете едно от най-спорните разследвания в историята на модерната авиация.

Вижте също:

Кафе под наем софия

How to resize pictures windows 10

Bon appetit katy perry превод

Калъфи за iphone 6 olx

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Пръвка 30.03.2020 в 04:44
Понякога доверието между пилот и самолет се разпада и започва борба за надмощие между човек и машина. Страница в IMDb.
Петрина 30.03.2020 в 04:40
Но, докато се подготвят за кацане, капитанът внезапно губи контрол.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта bellodimammablog.com! © bellodimammablog.com 2009-2020