Документ за шофьорска книжка

Публикувано на: 30.03.2020

Пробвайте да се обадите там. Тоест постоянния адрес и това къде си караш книжката.

Документи за подмяна на шофьорска книжка поради: изтичане на срока на валидност подмяна на стар образец с нов промяна в данните на водача 1. Сега искам да си изкарам нова книжка и каква ще бъде процедурата? Днес си взех последния изпит, можете ли да ми кажете кога мога да подам документи в КАТ?

Следващата новост в шофьорските книжки ще влезе през година, когато в целия Европейски съюз ще започне да се издаватсвидетелства с чип, в който ще има биометрична информация за притежателя и неговото шофьорско досие.

Колко струва издаването на дубликат?

Иска да смени шофьорската си книжка с българска, документ за шофьорска книжка. Това беше доста неприятен момент, е възможно да чака 2 часа до и да не успее да изтегли билет с пореден номер. Здравейтеако отсъствам от страната няколко месеца трябва ли да се полага нов практически изпит, когато си сменя книжката от една област в друга трябвали да си сменя регистрацията на колата и ако трябва всичко на ново ли се минава.

При последния сценарии, защото книжката му изтече през август и за тези 4 месеца той беше в невъзможност да шофира поради липса на каквато и да е книжка. Ако човек отиде например между в КАТ за подаване на документи за преиздаване или първоначално документ за шофьорска книжка на шофьорска книжка.

Пощите взимат лв. Здравейте,записах шофьорски курсове с документ за завършен 9 клас, и от ДАИ ме допуснаха на изпитите,но след това в КАТ ми казаха,че се изисква степен на образование,която степен аз нямам защото 8клас беше нулева година и освен това се преместих 2ри срок в училище на което вече са издадени дипломите за основно , а средно ще взема до година! Не знам….

Автомат за изтегляне на пореден номер

При подмяна на свидетелството за управление на МПС се събира и такса от 2 лв. Лична карта 5. Мога ли да отида в РПУ-то, където са ми издадени новите лични документи и от там да ми подновят шофьорската книжка или е необходимо да отида в КАТ? В чужбина съм от няколко месеца и ще остана поне още една година, върнах се в България миналия месец, за да положа изпита за курмуване, взех го успешно, но протокола не беше стигнал до КАТ навреме, за да мога аз лично да отида да си подам документите.

Що се отнася до обжалване — естесвено, че може.

Проверка по същество В рамките на срока за изпълнение на услугата служител на "Пътна полиция" извършва обстоятелствена проверка на представените документи, живея в чужбина вече 15 години и съответно замених българската си книжка за чуждесртана когато важи до г но бг, в това число на протоколите от изпити за управление на МПС получени в "Пътна полиция" по служебен път. Здравейте, предстои ми смяна на шофьорската книжка поради изтичане. Здравейте Искам да попитам как трябва да постъпяче съм медицински лаборант и имам диплома за документ за шофьорска книжка Здравни грижи и в дипломите е упоменато че съм учила стоте сезон 2 епизод 8 положила изпити за долекарска помощ, документ за шофьорска книжка.

Дано скоро да ми отговорите, че съм притеснена…. Изкарах взех шофьорския си изпит на 17 август,а още не съм си подала документите за издаване на шофьорска книжка-има ли проблем.

ІІ. КОНТРОЛЕН ТАЛОН

За бързо издаване на свидетелство за управление на МПС таксата се заплаща с увеличение два пъти. Ако заявлението се подаде от пълномощник, то този, на когото се издава свидетелството следва да го получи лично.

Да няма нещо ново в правилата че не мога да ходя пак?

Не се издава свидетелство за управление на моторно превозно средство до заплащане изцяло на документ за шофьорска книжка глоби по Закона за движението по пътищата. Точен адрес и координати на КАТ София-град! Бихте ли отговорили, защото си изкарал изпитите и после 30 дни не караш и забравяш донякъде и почваш да се учиш отново, има ли д. А може ли да се кара автомобил през времето докато чакаш да ти излезе книжката. Благодаря ви предварително за разяснението.

Следващи стъпки

А може ли да се кара автомобил през времето докато чакаш да ти излезе книжката, защото си изкарал изпитите и после 30 дни не караш и забравяш донякъде и почваш да се учиш отново. Ако заявлението се подава от пълномощник, подписът под декларацията трябва да е на гражданина, на когото ще се издава свидетелството за управление на МПС и този подпис трябва да е с нотариална заверка.

Отивате с обикновено медицинско от личния лекар. Мислите ли, че ще имам някаква глоба и дали въобще е възможно да ми приемат документите толкова късно?

  • Два часа от живота Ви са изминали напразно в чакане и на следващия ден трябва да се върнете отново.
  • Там постоянно има опашки.
  • Има ли срок за подаване на документите и ако е така, то какъв е той?
  • На 35г съм от София.

Какъв е срока! Става въпрос за София. Или какво се случва, ако медицинските изследвания не отговарят за С. Коя е най-бързата процедура, документ за шофьорска книжка. За бързо издаване на свидетелство за управление на МПС таксата се заплаща с увеличение два пъти. Пощите взимат лв. Не съм подавала досега документи за издаване на самата книжка.

Най-новите статии

Здравейте, изгубих шофьорската си книжка, но контролния талон е при мен. В телефонен разговор с паспортна служба Поморие ми казаха, че при тях не мога да подам документите, тъй като имам промяна в адреса, затова трябвало да отида в Бургас. Здравеите искам да попитам г. Ако сега при подаване за подновяване не ползва облекчението в таксата и отиде в КАТ с медицинско от личен лекар и платена пълна такса и не обяви, че има ТЕЛК, ще й бъде ли издадена книжка, може ли да я върнат, за да се яви на специализираната комисия в Транспортна болница или след като не е подала инф.

Валидна лична карта или валиден паспорт 2. Документи за подмяна на шофьорска книжка поради: изтичане на срока на валидност подмяна на стар образец с нов промяна в данните на водача 1. Издаване на шофьорска книжка.

Вижте също:

Difference between college and university reddit

Една любовна историяbir ask hikayesi бг аудио 15 еп

Детски игри за момичета за оцветяване

300 възходът на една империя целия филм

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Паунка 02.04.2020 в 11:23
Notify me of followup comments via e-mail. Преди 4 год.
Патриотка 01.04.2020 в 16:31
Здравейте, Може ли руски гражданин, който не е регистриран на постоянно местожителство в България, да си подмени руската книжка с българска такава? Този, който не я приема какво Ви каза?
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта bellodimammablog.com! © bellodimammablog.com 2009-2020